Directievervoer in Zwolle en omgeving

Heeft u een vergadering, een receptie of een diner? Bereik uw bestemming veilig en op het juiste tijdstip met directievervoer van 0900-Taxiservice uit Zwolle. Voor directievervoer beschikken wij over meerdere Mercedessen E-Klasse, voorzien van airconditioning en een ervaren chauffeur. Met directievervoer in de regio Zwolle rijdt u dus in een extra luxe taxi. Interesse in directievervoer in Zwolle of buiten Zwolle? Onze tarieven zijn gratis telefonisch opvraagbaar en ritten buiten Zwolle zijn ook mogelijk, eventueel op afspraak.

Touringcars

Bedrijfsuitje? Samen met uw collega’s naar een congres? Wij helpen u ook bij uw zoektocht naar een geschikte touringcar (54-persoons bus). Van complete busreizen tot groepsvervoer, de medewerkers uit Zwolle kunnen u adviseren over het huren van een touringcar. Verder leveren wij u bij een uitje graag één van onze ervaren en betrouwbare chauffeurs. Voor vragen over taxibusjes of groepsbussen belt u naar ons gratis telefoonnummer. Wij zijn u graag van dienst!

Klant is koning

Klantvriendelijkheid en service staan bij ons op nummer één. Zowel bij directievervoer als ander personenvervoer kunt u van uw taxibedrijf uit Zwolle altijd veilige en comfortabele taxi’s verwachten. U krijgt altijd een privéchauffeur en als u vaker van onze diensten gebruik maakt, is dit een vaste chauffeur. Verder kunt u bij ons pinnen en chippen. Kortom: ons taxibedrijf uit Zwolle doet er alles aan om uw taxirit zo comfortabel mogelijk te maken, en dat tegen een scherpe prijs.

Luxe directievervoer? Neem contact op met dé taxi uit Zwolle. Wij staan voor u klaar!